- Løgum IF

Direkt til Side indhold

Hovedmenu

Nyheder
 

40 års jubilæumsfest i Løgum IF bordtennis (galla-aften)

Som en yderligere markering af 40 års jubilæet for Løgum IF Bordtennis var nuværende medlemmer og tidligere ledere og trænere og især deres ”bedre halvdel” inviteret. Det blev en hyggelig aften med fortællinger fra pionertiden og om episoder og højdepunkter igennem klubbens historie, fortalt af tidligere og nuværende medlemmer.

Festen blev holdt i det store mødelokale i Klosterhallen, hvor der var dækket flot op til de ca. 45 fremmødte. Der blev serveret en lækker tre-retters menu, som var tilberedt af den nuværende formand, Henning Hartkopf, som altså foruden bordtennisbats også kan jonglere med grydelåg og bordpynt.
Henning bød velkommen og gav en kort status af klubbens situation. Siden sæsonstarten i september for to år siden med 9 aktive medlemmer er der nu 19 aktive og klubben klarer sig godt i den igangværende sønderjyske turnering hvor der tilmeldt 3 hold i tre rækker. Der er en lidt skæv aldersfordeling med overvejende grå- og tyndhårede men på det seneste er der dukket flere unge op så også den udvikling spås med optimisme.

Blandt festdeltagerne var der flere ikke-aktive veteraner, som til de omkringsiddende kunne berette om tidligere store bedrifter i klubbens historie og om flotte resultater i sønderjyllandskredsen og om landsstævner bl.a. i Forum i København. En af de nuværende bestyrelsesmedlemmer, Nis Matzen, fortalte om hvordan han som en af initiativtagerne havde været med til at starte klubben – og han har været aktiv medlem i alle 40 år.
Undervejs i jubilæumsfesten blev der sunget til ledsagelse af formandens og dennes kones musikledsagelse på guitar og harmonika, det var meget stemningsfuldt.

Under kaffen kom der et uventet indslag, idet den lokale savspiller Freddy Møller, dukkede op med saven under armen. Han var i hemmelighed inviteret af formandens kone for at hylde hans store indsats for klubben i almindelighed og for festens afholdelse i særdeleshed.

Det var nogle fornøjelige og hyggelige timer, hvor tidligere og nuværende spillere og ledsagere havde stor glæde af at mødes, og opbakningen til arrangementet tegner godt for klubbens fremtid på det sociale plan.
 


 
 
Tilbage til sideindhold | Tilbage til hovedmenu